www.EeckisDonna.blogg.se

2014-07-31
20:51:40

Första dagen

Nu har första dagen på ridlägret snart passerat. Idag lades det fokus på centrering, balans och sits. OJ vad jag är imponerad av min fina häst! 
Jag hamnade i en stabil och bra sits och det märktes direkt på henne. Imorgon ska jag tänka mer på att rida med skelettet istället för med musklerna. 
Någon som är nyfiken på vad det innebär eller är det självklart?
-för mig är det inte det.... Än! 

Sedan blev det ett snabbt bad för oss och Donna har nu fått en hage att gå i till imorgon bitti. Hon fick Hakuna Matata som granne, de hälsade fint på varandra: 2014-07-30
23:05:33

Spännande kvällsridning

Nu har jag ridit "färdigt" juno för denna gång. ikväll blev jag ju tvungen att försöka ta mig upp på den stora mannen barbacka! Det är ju ett måste. Han är ju så gudasnäll så det var inga problem, knallade ut i skogen och jag kan lova er att han inte är en häst man skrittar barbacka långt på! Så jäkla benhård. 

När vi kommit knappt en km in i skogen märker jag hur han reagerar på något, (hästen som är lugnast i världen typ) gör halt och lyssnar lite, det rasslar ordentligt inne i skogen. 
Ut kommer en hel vildsvinsfamilj!! Tror jag fick ihop det till 8 kultingar.. Juno står helt lugn medan jag börjar stressa upp mig lite (är inte van att sitta på så lugn häst). Sedan vänder vi och rider åt andra hållet istället.srbetade lite med ställande för att se om han gjort sin läxa, och det gick bra! Något stel i vänstersidan bara. 

Snurrig väg: 


2014-07-30
20:13:10

Pigg häst!

Idag var fröken pigg, pigg, pigg! 
Allt var farligt, precis ALLT.. Blev "parkerad" ett par gånger utmed vägen och kom hem med en störtblöt häst.. Hon var inte alls rolig att rida idag, men vi tog en runda på strax över milen i alla gångarter så det var ju positivt iaf.

Imorgon åker vi på läger!