www.EeckisDonna.blogg.se

2017-02-26
22:16:00

När det enda negativa är en tappsko

Fick ut båda hästarna på genrep idag inför kommande tävlingen den 11/3, Sofia som pilot på Donna som testade sin ryttare lite väl mycket och galopperade och la sig på lite för mycket. Men får de bara rida ihop sig igen och hitta varandra så kommer det gå bra! Vem har sagt att det är lätt att rida travhäst liksom?
8km i 11,2km/h, totalt strax över milen med fram- och avskrittning.

Det var trevligt och Mano skötte sig fint även fast han blev lite stressad och upptrissad av Donnas beteende och la sig på lite mer än vanligt. Det enda negativa med dagens ridtur var att Mano givetvis trampa av sig en sko någonstans på vägen.. Ingenting jag märkte då underlaget var fint och han oberörd. Så nu får han gå som askungen till lördag när hovslagaren har tid att sko innan långträningen vi ska genomföra på lördag.
Men när det enda negativa är en tappsko, så inser man att man har kommit en bit på vägen!
 
Ibland blir det lite mycket i hjärnan när man ska försöka få allt att klaffa och den här veckan ser inte rolig ut i kalendern alls faktiskt.. Jag blir väldigt stressad av att ha en hel vecka inbokad när strukturen faller lite pladask då tiden inte räcker till, men det är bara jobba sig igenom den här veckan och se fram emot nästa veckas ledighet!
 
Mån - oplanerat
Tis - ev. ridhuset
ons - vila (ev. skrittas)
tor - vila
fre - oplanerat
lör - långpass i Gillberga
sön - skritt