www.EeckisDonna.blogg.se

2015-08-13
22:32:36

Sommarkväll



Det är precis såna här sommarkvällar man vill ha fler utav!
Tog med Donna ut på en tur ikväll, och laddad som hon är så stressar hon mycket mer än hon borde och behöver. Men jag är glad att bara få sitta på hennes rygg igen, umgås med henne som jag saknat under dessa veckor. Hon var ju som sagt väldigt taggad ikväll, men idag kände jag inga som helst krav på något, mer än att hitta en någorlunda takt. Donna var ganska vaken för sätet idag trots hennes överskottsenergi (som hon verkligen behöver bli av med). Hon vill ju lyssna, det märker jag ju, men hennes kropp säger åt henne att springa medan huvudet vill vara vaken för kommunikation. Snacka om krock i skallen på det hetsiga stoet.
 
Något jag känner mer och mer tydligt är hur oliksidiga vi är både jag och Donna. Jag känner en enorm skillnad i traven när jag rider lätt på vänster sittben. Det är något som händer men jag kan inte riktigt säga exakt vad det är, men min sits blir annorlunda, jag spänner mig mer, skjuts åt sidan och skänklarna börjar röra sig enormt mycket och jag får ingen bukt på det.
 
Jag vet inte om det beror på att hon skjuter ut vänsterbogen (det är i alla fall en teori jag har).
Jag måste verkligen ta upp det här med min tränare och alla runt omkring mig, för det är enormt jobbigt att det är sån skillnad på att rida lätt på höger sittben, där flyter ridningen på bra, men så fort jag byter sittben så blir det någon slags rotation, i både mig och häst..
 
Dags för ett besök hos "specialist-Micke" kanske? kan ju faktiskt vara så att mitt bäcken spökar igen och dragits tillbaka.. Ska nog kontakta honom ganska omgående, för detta är inte kul.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: