www.EeckisDonna.blogg.se

2016-10-10
22:32:19

Massa barbackaridning

I fredags fick man jobba för att hinna allt man skulle göra, precis en likadan dag som alla andra!
Först ut var Donna som fick sig en genomkörare i hagen, det gick väl egentligen allt annat än bra. Det bråkades och krånglades en hel del.. Sedan fick Mano en kort runda runt "hönsen" och jag vågade mig på att slänga mig upp barbacka, visserligen på täcket för att jag var för lat.. Jag hade lovat att vara hemma senast 19.30 för jag skulle på bio med Krister, 19.29 klev jag innanför dörren hemma! Skillat!
 
I lördags fick hästarna vila från mig eftersom jag skulle hälsa på min lillasyster i Småland, men Pauline tog Donna på lina så hon fick ändå arbeta trots att jag inte var hemma. Det hade gått bra och Donna hade fått jobba sig svett!
 
Igår blev det ytterligare en barbackatur på mannen i sällskap av Pau & Q. Pauline har bestämt sagt att hon inte rider barbacka, men som vi alla vet så ändras saker när man flyttar till stall Ökna!
 
Efteråt fick Donna återigen ett pass i hagen, den här gången gick det något bättre, men jag tror att hon hade träningsvärk och var trött i kroppen för hon var lite ovillig att böja sig innan hon värmt upp ordentligt men det gjorde hon till slut.
 
I vanlig ordning fick Mano sig sin skrittrunda, även idag barbacka. Förra veckan fick jag till hela 5 stycken pass på Mano! Det känns riktigt bra och efter den här veckan ska han få börja trava smått smått smått på rakt spår.
 
Dagens ridpass på Donna blev nog det bästa i raden av de senaste dagarnas pass, hon fick en uteritt i sällskap av Carro & Gläntan, dubbelrundan i lugn och beskedlig trav och vi fick till och med till ställningen i kroppen till slut, när jag börjar prata högt med mig själv och stegvis få alla hjälper på plats (och börjar andas).
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: