www.EeckisDonna.blogg.se

2017-02-17
07:10:18

Långträning med Mano

Vilken dag det var igår. Först ut var Donna som fick djupvågsbehandling som gjort susen i kroppen på henne. 

Sedan fick Mano följa med i transporten på äventyr till gillberga. Hans mål har varit att kunna gå lite längre turer och idag var det dags (det har ju gått så bra på hemmaplan). Skrittar fram på en positiv kille som senare skulle bli ett riktigt travmonster...
Han sprang, slet mig ur sadeln och sprang lite till. Jag fick inte till någon balans och började känna mig riktigt ledsen och förtvivlad... det har ju gått så bra hemma, men nu funkade ingenting. I min Förtvivlan försökte jag ändå hålla huvudet uppe och prova igen, och igen, och igen! 

Någonstans i skogen, efter över en mils ridning, så hittar jag en liten känsla och lite balans. Det börjar gå bättre och kännas bättre! 
Jag är så törstig vid det här laget så vi fick rida till källan uppe i skogen så jag fick dricka. Då känner jag hur mina ben är darriga och trötta. Armarna känns som spaghetti.. 
Upp igen. Rida vidare och fokusera på allt, takt, balans, tempo, skänklar och armar (som är jättetrötta vid det här laget!) 

Vi hittar en takt och ett tempo och helt plötsligt är hästen AMAZING att rida!! 
vilka steg! han jobbade helt plötsligt på med bakdelen och då blev han himla trevlig! När ryttaren gör rätt gör hästen rätt. 

Tack vare Åses coachning av mig så avslutade vi turen i harmoni och med en guldkänsla! 
Idqg kommer vi ha träningsvärk. 
22,5km aktiv ridning i 8,7km/h 

Det är ett lägre tempo än räknat men med tanke på allt jag var tvungen att skritta och alla halter jag blev tvungen att göra så är det ändå hyfsat.

Kommentar:
2017-02-17 @ 08:55:51
#1: Anita

Myys med stallhäng :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: